Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

1a Trobada d’Entitats del Comerç del Gran Penedès

La 1a Trobada d’Entitats del Comerç del Gran Penedès busca la continuïtat per donar resposta a les necessitats del sector.

Els resultats de l’informe de conjuntura econòmica que elabora la consultora Actíva Prospect a demanda de la Federació d’Empresaris del Gran Penedès tornen a mostrar el patiment del sector del comerç. Un patiment que es podria intentar calmar a través de les accions de les associacions de comerciants. Per aquest motiu, la FEGP i l’associació de comerciants de Santa Margarida i els Monjos Comerç del Foix han organitzat aquest divendres una trobada d’entitats del comerç del Gran Penedès al Molí del Foix.

El president de Comerç del Foix, Sergi González, explicava que cada municipi té la seva pròpia casuística i que cal posar-se a treballar d’ara en endavant per posar en comú els problemes que es troben les entitats del comerç i trobar solucions compartides.

La sessió ha servit per posar de manifest la necessitat d’interrelació entre entitats per revifar el comerç de proximitat, que no està experimentant la millora, a grans termes, de l’economia. La formació dels botiguers i comerciants i les persones que s’encarreguen de dinamitzar les entitats del comerç és un dels factors clau.

La trobada comptava amb la participació de representants d’associacions, gremis, ajuntaments i consell comarcals, així com comerciants i botiguers del Gran Penedès.

La sessió ha culminat amb un dinar de treball amb la Directora General de comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: