Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen fer un Sant Fèlix de 10 acompanyat per el 4 de 9 o la Torre de 8 neta

Als Castellers de Vilafranca només els queda l’assaig d’aquest divendres per acabar de preparar les grans construccions que volen portar a plaça a la diada de Sant Fèlix.

El cap de colla, Toni Bach, recorda que el programa del dia 30 no surt de la improvisació i que la colla porta temps preparant les construccions que es portaran a plaça.

El vilafranquins pensen en els dos castells de 10. El 3 , que l’any passat va donar bons resultats i el 4 amb el que hi tenen molta confiança.

Les altres dues opcions que poden completar una diada de somni són castells nets. El 4 de 9 sense folre i la torre de vuit neta.

Abans del 30 d’agost als Castellers de Vilafranca els queda l’assaig d’aquest divendres i també dues actuacions amb molta intensitat. Dissabte al Catllar junt amb la colla Jove de Tarragona i Vella dels Xiquets de Valls, i diumenge a l’Arboç també amb les mateixes colles.

Toni Bach vol estrenar el pilar de vuit amb folre i manilles en alguna d’aquestes diades.

A més del pilar de 8 els vilafranquins pensen en portar a aquestes dues places castells de gamma extra que ja han descarregat durant la temporada com la Torre de 9 amb folre i manilles, el 3 de 9 amb folre i l’agulla o el 4 de 9 amb folre i l’agulla.

Les dues diades les podreu seguir en directe per Penedès TV i la diada del Catllar també es podrà seguir per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: