Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una làmpada és l’obsequi que acompanya el programa de Festa Major 2017

Aquest matí de dijous, a dos quarts de 10, els administradors han encès els 5 morterets que donaven el tret de sortida a la capta de Festa Major.

Entre avui i demà el quintet juntament amb voluntaris i col·laboradors, nens i nenes i setrilleres, aniran venent el programa i l’estampa de Sant Fèlix per tota la vila.

Després del so dels coets, els grallers han interpretat el toc de castells al mig de la plaça de la Vila. Tot seguit els primers compradors s’acostaven a la parada que han instal·lat els administradors davant de l’Ajuntament i descobrien el programa i el regal que enguany seguint el lema “Deixa’t enlluernar” és una làmpada. El preu del programa que incorpora l’estampa de Sant Fèlix i el regal té un preu de 30 euros mentre que si algú vol adquirir únicament l’estampa el preu serà de 10 euros.

En motiu de dol pels fets ocorreguts els darrers dies relacionats amb els atemptats terroristes i la mort del Pau Pérez, els administradors portaven crespons negres. I precisament per aquest motiu la capta es va posposar i ha començat dos dies més tard del previst, tot i així els organitzadors de la Més Típica asseguren que aquest fet no ha afectat gaire i tot està sortint rodat.

 

Enguany la capta té el mateix format de cada any amb els seus responsables i les seves setrilleres dividits per diferents barris venent el programa i l’estampa. S’han editat prop de 2000 exemplars del programa de Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: