Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca, vigent campió de l’Històrics, defensarà el títol a semis contra el Badalona

El vigent campió del Torneig d’Històrics, el FC Vilafranca, podrà defensar el seu títol a les semifinals després de classificar-se en la darrera jornada de grups del torneig, una de les més vistoses.

El Vilafranca començava amb victòria per dos gols sobre el Castelldefels. Els Sants s’imposava per 2 a 1 al Castelldefels i, finalment, el darrer partit enfrontava els dos guanyadors, Sants i Vilafranca, que concloïen el partit amb empat a un al marcador.

Els d’Ivan Moreno han passat a semifinals tot i la bona actuació del Sants, que ha guanyat el Castelldefels i ha posat contra les cordes el Vilafranca. Finalment, la diferència de gols a favor ha permès als vilafranquins superar ronda.

Un golàs de Ramon a cinc minuts del final ha donat vida al Vilafranca. Ramon també ha marcat en el partit contra el Castelldefels i és pitxitxi.

Avui és dia de descans en el Torneig d’Històrics del Futbol Català i demà es disputaran les dues semifinals, que ja estan plenament configurades. Vilassar de Mar i Cerdanyola, per un costat, i Badalona i Vilafranca, per l’altre, són els quatre equips que segueixen vius a la competició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: