Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els convidats a l’Ajuntament destaquen l’ambient i la magnitud dels castells per Sant Fèlix

El dia 30 d’agost l’ajuntament de Vilafranca rep nombrosos convidats institucionals que segueixen la diada castellera de Sant Fèlix des del balcó consistorial.

Hi han estat presents els Consellers d’Interior, Joaquim Forn, de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa.

El Conseller d’Interior ha destacat la normalitat de la diada, amb un seguiment multitudinari com sempre, després dels atemptats del 17 d’agost.

Per la seva part, el Conseller de Territori i Sostenibilitat Josep Rull ha parlat de la rellevància de la diada castellera, amb una plaça plena des del principi fins al final.

Les diputades al Parlament de Catalunya Anna Simó i Marta Pascal també han pogut seguir la diada des del balcó consistorial.
Per a Pascal ha estat la primera vegada que ha pogut veure castells per Sant Fèlix des de la plaça.

A més d’aquests convidats, han pogut seguir la diada alcaldes de diverses ciutats de la vegueria Penedès, així com l’alcalde de Valls. L’ajuntament també ha rebut la visita del cap de la regió metropolitana sud dels Mossos d’Esquadra Carles Anfruns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: