Divendres, 15 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal projecta el documental “El Casal: la construcció d’un somni” per Festa Major

En commemoració del 90è aniversari del Casal Societat La Principal, l’any 2011 es va fer el documental “El Casal: la construcció d’un somni” obra de Pep Puig.

Passats uns anys, el teatre ha volgut tornar a projectar aquest treball durant la Festa Major per a tots aquells que no el van poder veure en el seu moment. Concretament la projecció es feia aquest dimarts dia 29 de 6 de la tarda a 9 del vespre ininterrompudament i el dia 31 en el mateix horari.

Tal com explica el gerent del Casal, Salvador Casals, el documental parla de la construcció del teatre l’any 1921 i tots els patiments i alegries que va comportar als seus fundadors.

 

Si aquesta projecció té èxit durant els dies de Festa Major, des de la junta del Casal es plantejaran preparar més material audiovisual sobre Vilafranca de cara a properes edicions de la Més Típica.

 

De fet, aquest any està sent un any de proves pel Casal ja que han organitzat diverses activitats noves com el vermut del soci d’aquest dijous al matí o la pantalla castellera que s’estableix durant la diada de Sant Fèlix.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M Soler
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

11:45
Vilafranca opina
Enquesta al carrer - Mas Albornà
12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
12:30
Esport comarcal
Futbol. La Granada - Òdena

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: