Dimecres, 30 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cap de setmana de castells de 7 dels Xicots de Vilafranca

Els Xicots tenien doble compromís a Valls i Malgrat de Mar, diades que ha saldat amb castells de set.

Sense forçar la màquina i donar castells als menys habituals als troncs, ha estat la consigna dels Xicots de Vilafranca en un cap de setmana que no els exigia molt.

Dissabte al migdia, van actuar al costat de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a la edició musical del Festiuet a Valls, on va tenir la única ensopegada del cap de setmana. Van carregar la torre de 7 en primera ronda, que va tenir problemes d’encaix als dosos. Una caiguda però sense consequències. Des del 2011 que els Xicots no deixaven una torre de 7 com a carregada. L’actuació la van completar amb el 3 de 7 i el 4 de 7. La Colla Vella dels Xiquets de Valls va descarregar el 3 i el 4 de 7 amb l’agulla i la torre de 7.

I tot just la tarda de diumenge els ha dut fins a Malgrat de Mar, per actuar al costat dels Castellers de l’Alt Maresme. Els vilafranquins hi han completat com a destacat el segon 7 de 7 de la temporada, castell que si els assaigs els acaben de convèncer, per Festa Major tenen intenció de fer el que seria el primer 7 de 8 de la colla. La diada a Malgrat l’han completat amb el 4 de 7 amb l’agulla i el 4 de 7. Dimarts a la tarda diada a Castelldefels, on els Xicots tornaran als castells de 8.

Els Castellers de l’Alt Maresme han completat sense problemes el 3 de 7 el 4 de 7 i el 5 de 6.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: