Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui i demà surt la Capta de Festa Major per repartir el programa i l’obsequi

Aquest dijous s’iniciava la tradicional capta de Festa Major amb els col·laboradors, les setrilleres i els Administradors acompanyats dels grallers pels carrers més cèntrics de la Vila.

Liderant el recorregut anava el Sant Fèlix petit portat per 3 nenes. Dues de les col·laboradores d’enguany són la Marina Martí i l’Aina Miranda. La Marina ja fa 3 ó 4 anys que participa en la Capta de Festa Major i ens explicava que li agrada molt l’ambient i el treball en equip. En canvi, l’Aina és el primer any que hi participa i explica que la seva mare i la seva cosina la van animar a estrenar-se.

A banda dels voluntaris, la Capta atrau molts veïns que volen veure aquest tret de sortida i començar a olorar flaires de Festa Major. És el cas del Josep Ferret que porta els seus néts perquè visquin ben de prop els actes festamajorencs. Pel Josep, la capta és una bonica engegada de Festa Major. La Festa Major de Vilafranca és una festa molt esperada tant per a petits com per a grans.

Tant dijous com divendres, es plantarà la parada a la plaça de la Vila per continuar amb la venda de programes. A les tardes, amb la col·laboració de les Associacions de Veïns, la Capta s’instal·la als barris, amb una parada en diferents places, de sis a nou. Avui, dijous, serà a la Barceloneta (C/Barba i Roca), Les Clotes (C/Torrelles de Foix), l’Espirall (plaça Doctor Bonet), La Girada (rambla de la Girada), i el Centre (plaça de la Vila). Demà, divendres, al Poble Nou (parc del Tívoli), a Sant Julià (plaça de la Sardana), al Molí d’en Rovira (plaça del Cep), i al Centre (plaça de la Vila).

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: