Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest matí comença la Capta de la FM 2017

Avui comença la tradicional sortida de la Capta i obertura de la parada amb els programes, estampa i marxandatge de la Festa Major de Vilafranca 2017.

La celebració de la Capta es va ajornar dos dies respecte a la previsió inicial, afegint-se als 3 dies de dol decretats per la mort del vilafranquí Pau Pérez, víctima d’atemptat terrorista.

Els col·laboradors, les setrilleres i els Administradors sortiran, a dos quarts de deu del matí, acompanyants dels grallers pels carrers més cèntrics de la Vila, oferint el programa d’actes, l’estampa i l’obsequi de Festa Major. Els Administradors animen totes les setrilleres a participar-hi. Tant dijous com divendres, es plantarà la parada a la plaça de la Vila per continuar amb la venda de programes.

A les tardes, amb la col·laboració de les Associacions de Veïns, la Capta s’instal·la als barris, amb una parada en diferents places, de sis a nou. Avui, dijous, serà a la Barceloneta (C/Barba i Roca), Les Clotes (C/Torrelles de Foix), l’Espirall (plaça Doctor Bonet), La Girada (rambla de la Girada), i el Centre (plaça de la Vila). Demà, divendres, al Poble Nou (parc del Tívoli), a Sant Julià (plaça de la Sardana), al Molí d’en Rovira (plaça del Cep), i al Centre (plaça de la Vila).

L’origen de la Capta es situa pràcticament en el de la Festa Major, donat que la seva finalitat és recollir fons econòmics per cobrir les despeses de la celebració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: