Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca comencen vacances amb ganes d’afrontar les actuacions de l’agost

Els vilafranquins han viscut un cap de setmana exigent, amb tres actuacions, dissabte a Valls i diumenge a Salt i a Sant Vicenç dels Horts.

Les coses no han sortit com estaven previstes però els ànims de la colla estan intactes per afrontar un agost carregat d’actuacions importants.

A la diada de les Vivendes de Valls, els Xicots van arrencar amb el 3 de vuit. Però només el van poder carregar. A la segona ronda van completar el 4 de 8 i la torre de set va servir per tancar l’actuació.

Per la festa major de Salt, diumenge al matí, els Xicots volien obrir actuació amb la torre de vuit amb folre, que va quedar en intent desmuntat. Els de la camisa vermella van preferir fer el 4 de 8, en no veure clara la torre. Després va ser el torn del 3 de 8, però tampoc va poder ser completat i que va quedar en carregat. En tercera ronda, van descarregar una nova torre de set i van tancar la diada amb el pilar de cinc. Una diada que marca un abans i un després per als Marrecs de Salt en fer-hi el seu primer 3 de 9 amb folre descarregat.

Aquest diumenge a la tarda a Sant Vicenç dels Horts, la pluja va obligar a suspendre l’actuació després de la primera ronda i els Xicots només van poder fer-hi la torre de set, la desena de la temporada.

A la tertúlia castellera de Ràdio Vilafranca i Penedès TV, el cap de colla Gabi Cot, explicava que la colla pot haver acusat el cansament i alguns canvis estratègics que s’han de polir. Cot també ha dit que els resultats d’aquest cap de setmana no alteren els futurs reptes dels Xicots.

Ara, els Xicots fan vacances i tornen als assajos el dilluns 31 de juliol amb la vista posada a la diada de Màrtirs del dissabte 5 d’agost. Els de la camisa vermella voldrien repetir el quatre de nou amb folre que van estrenar per la passada festa major de La Granada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: