Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Xicots se senten preparats per portar el 4d9f a la Granada

Els Xicots se senten preparats per portar el 4d9f a la Granada

Els Xicots de Vilafranca portaran a plaça aquest dissabte el primer castell de 9 de la temporada, el 4 de 9 amb folre.

Serà en el marc de la festa major de la Granada, municipi que va recuperar la seva diada castellera l’any passat i que aposta per ser una cita important en el calendari casteller. Enguany les tres colles convidades són Xicots de Vilafranca, Colla Joves Xiquets de Valls i Castellers de Sant Cugat i aquest serà l’ordre d’actuació, d’acord amb el resultat del sorteig efectuat aquest dimarts al vespre a l’Ajuntament de la Granada.

Els caps de colla de les tres entitats castelleres van assistir a l’acte de sorteig, que va continuar amb una taula rodona moderada pels cronistes castellers Pep Ribes i Josep Torreño.

Gabi Cot, cap de colla dels Xicots de Vilafranca, va exposar l’interès de la colla per fer a la Granada el salt als castells de 9 tot recordant que l’objectiu de la temporada és unir en una diada dos castells de 9. Un repte que l’equip tècnic preveu per la Festa Major de Vilafranca. Els altres castells que contempla portar a plaça a La Granada són la torre de 8 amb folre i el 3 de 8.

La diada serà davant de l’Ajuntament, a partir de les 6 de la tarda. Els Xicots de Vilafranca animen a assistir als dos assaigs que queden, avui dimecres a les nou del vespre, amb la participació dels Bous de la Bisbal, i divendres a les deu de la nit, assaig especial que acabarà amb sopar per a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: