Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Veïns de l’Espirall recullen més de 900 signatures reclamant el projecte del Centre Cívic

Han lliurat les signatures a l’Ajuntament i reclamen que es reprengui el projecte de Centre Cívic que des de fa 10 anys estava recollit en les propostes de la Llei de Barri de l’Espirall.

Aquest dimarts al matí una representació de veïns del barri de l’espirall han entrat al registre de l’Ajuntament més de 900 signatures demanant que es reprengui el projecte de centre cívic que es contemplava a la llei de barris.
Teresa Baqués, en representació dels veïns, comentava que s’han mobilitzat pel que consideren que és un engany de l’equip de govern i un incompliment del que es va prometre en el projecte de la llei de barris.
Baqués apuntava també què els veïns consideren que les reformes que ara es proposen a les instal·lacions de la plaça Doctor Bonet no ofereixen millores al barri. El que s’hi fa, considera, no es pot considerar un centre cívic.
Els veïns refermen que hi ha manca d’espais al barri destinats als infants i joves que puguin ser utilitzats tant des d’una besant lúdica com educativa. Unes propostes que sí es contemplaven en el projecte de centre cívic que hi havia a la llei de barris i que consideren no es faran realitat. Els veïns es mostraven decebuts per les decisions que pren l’ajuntament en aquesta qüestió, i que consideren perjudiquen el conjunt del barri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: