Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelavit fa balanç dels 8 primers mesos de funcionament del Centre d’Interpretació de l’Aigua

L’Alcalde de Torrelavit acompanyat de la directora de comunicació de Mas Albornà presentava el balanç dels primers mesos de funcionament del Centre d’Interpretació de l’Aigua

Es tracta d’un espai on preserva la memòria històrica d’una sèrie de generacions que a través del riu i la indústria paperera van tenir un paper molt destacat en aquesta vall.

El Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit es va inaugurar el passat mes d’octubre, està gestionat per la Fundació Mas Albornà i des de la seva obertura s’han rebut uns 2000 visitants. L’alcalde, Ramon Riera, feia una bona valoració d’aquests primers mesos i explicava que han servit sobretot per a fer producte més que per a promocionar.

En aquests mesos s’ha treballat estretament amb els comerços locals creant un tiquet que s’anomena Tasta’l i que s’oferirà a tots els visitants del Centre d’Interpretació de l’Aigua per acostar-los a les botigues del poble per a que coneguin el producte local i, si és possible, generar compres. Els perfils de persones a les que es vol arribar són centre educatius, adults seniors, famílies i interessats en el món industrial.

A partir d’ara s’inicia l’etapa de promoció és per això que el proper 20 de juliol tindrà lloc a Torrelavit la inauguració oficial del Centre d’Interpretació de l’Aigua. Una inauguració que tindrà una part institucional amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa i el director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono. A més a més, la festa inaugural comptarà amb l’actor Quim Masferrer com a mestre de cerimònies per amenitzar l’acte i guiar als assistents per diferents espais de Torrelavit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: