Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala Zazie projecta el documental Lluitadores

La sala Zazie acollia aquest dilluns al vespre el documental de Maria Khan, Lluitadores en el marc de la commemoració del Dia per l’alliberament del col.lectiu LGTBI.

Un documental sobre 4 dones lesbianes en edat avançada que van viure la repressió del franquisme. En realitat, han patit una triple discriminació: per ser dones, per ser lesbianes i per ser grans. L’acte l’organitzava la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i comptava amb la participació del Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transexuals i Bisexuals (GAG). Lluitadores vol mostrar el que han viscut aquestes dones i el que han representat dins les lluites feministes en el món social. El president del Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transexuals i Bisexuals (GAG), José Benito Eres, comentava que la situació respecte al franquisme ha canviat per a les dones lesbianes i pel col·lectiu LGTBI però el fet de fer-se gran encara continua veient-se com un problema.

Per al GAG és molt important que es faci sensibilització i visibilitat d’aquest tema ja que si no es veu sembla que no existeixi cap problema.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: