Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el nou programa de suport als comerços de proximitat Comerç 21

Aquest dimarts al migdia, la sala de plens del Consell Comarcal de l’Alt Penedès acollia la presentació d’un programa pilot de suport als comerços de les comarques de Barcelona anomenat ‘Comerç 21’.

Es tracta d’un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEComerç que té com a objectiu millorar el comerç de les comarques de Barcelona. La idea és que el petit comerç de proximitat, la micro empresa, tingui l’oportunitat de professionalitzar-se i accedir als coneixements d’experts. I a partir d’aquí assentar bases per aconseguir un negoci més competitiu.

 

Comerç 21 és un programa pilot però, tal com diu Villanova, tenen la referència del programa Accelera el Creixement, salvant les distàncies ja que aquest darrer va destinat a empreses de caràcter industrial.

 

Pot accedir qualsevol empresa de comerç amb menys de 10 treballadors i situada en trama urbana. Les inscripcions estan obertes des del passat 16 de juny i fins el proper 21 de juliol i s’accepta un nombre màxim de 50 participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: