Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El portaveu de l’equip de govern defensa la redistribució dels assaigs dels balls

Ruiz defensa la redistribució dels assaigs dels balls

En el transcurs de la tertúlia de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió d’aquest divendres, el portaveu de l’equip de govern Aureli Ruiz ha defensat la redistribució dels balls de la festa major en diferents ubicacions de la vila.

Ruiz ha dit que ja fa temps que l’ajuntament treballava en aquesta qüestió arran de les queixes de veïns de la Plaça Constitució i que es va decidir fer un calendari i fixar diferents ubicacions per als assaigs per no concentrar tota l’activitat al centre.

Ruiz ha reiterat que creu que les queixes dels veïns són comprensibles i que la redistribució també pot resultar atractiva per a altres barris de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: