Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PDeCAT fa una crida a la participació al referèndum comprometent-se a aplicar el resultat

El grup comarcal del Partit Demòcrata de Catalunya de l’Alt Penedès organitzava aquest divendres a la plaça de Santa de Maria de Vilafranca un acte obert amb la participació del conseller Josep Rull.

L’acte tenia com a lema ‘Seguim amb el full de ruta’ i l’objectiu era posar sobre la taula els arguments del partit en favor del sí. La majoria dels assistents eren càrrecs electes del partit a les comarques que integren la Vegueria del Penedès.

Josep Rull va parlar de la democràcia com a “instrument invencible” i va fer una crida a la participació de tothom, partidaris del sí i del no, al referèndum previst per l’1 d’octubre. El conseller va afirmar que el govern es compromet a aplicar el resultat.

Rull també va fer una crida a “superar la por i les amenaces de l’estat”. El conseller de Territori i Sostenibilitat va parlar del Penedès com a “petit laboratori” de Catalunya, pel seu caràcter divers, tot afirmant que els resultats del referèndum a la vegueria serien simptomàtics respecte el que pugui passar a la resta de la comunitat.

Per la seva part, el president de la Federació Penedès del PDeCAT Jaume Casañas va posar de manifest la necessitat de “fer pedagogia” pel sí a tots els racons del Penedès, precisament per la diversitat de la seva gent.

A l’acte també hi va participar l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia Maria Rosell i l’alcalde de Vilafranca Pere Regull, qui va defensar la necessitat de decidir sobre el futur de Catalunya a les urnes.

El PDeCAT centrarà la campanya pel sí al referèndum en quatre grans actes a les quatre capitals de comarca de la Vegueria Penedès. També ha previst actes de petit format i carpes al carrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: