Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La nova senyalització enoturística substitueix els cartells de les rutes del vi i el cava

La nova senyalització enoturística substitueix els cartells de les rutes del vi i el cava

El disseny dels cartells s’ajusta als criteris establerts per la Direcció General de Turisme i la Direcció General de Carreteres de la Generalitat.

La setmana passada va començar la substitució dels antics cartells de senyalització de les rutes del vi i el cava, instal·lats fa uns anys pel Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, pels nous cartells de senyalització enoturística del Penedès.

El projecte de senyalització turística és una iniciativa del Consell Comarcal, que compta amb la col·laboració del Consorci de Promoció Turística del Penedès i el suport tècnic i econòmic de la Diputació de Barcelona i de la Direcció General de Turisme de la Generalitat.

En aquesta primera fase del projecte es renovarà la imatge dels cartells existents a les entrades del territori de la DO Penedès per la carretera N-340, les entrades als municipis i els cartells dels punts d’informació del Consorci de Promoció Turística del Penedès situats al casc urbà dels municipis.

El disseny dels cartells s’ajusta als criteris establerts per la Direcció General de Turisme i la Direcció General de Carreteres de la Generalitat. Tenen una franja marró que els identifica com a cartells de senyalització turística i un botim de raïm que identifica el territori com a territori vitivinícola; també llueixen les quatre barres de la senyera i una imatge destacada basada en els trets identitaris de la destinació turística: en el cas del Penedès, el paisatge vitivinícola. Aquestes imatges de paisatge vitivinícola han estat dissenyades per l’artista penedesenc Lluís Masachs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: