Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mancomunitat vol licitar al setembre les obres d’ampliació i modernització del CAAD

Com ja vam explicar fa uns dies, la Mancomunitat Penedès Garraf ha decidit afrontar unes obres importants en el CAAD, que han de servir per solucionar algunes mancances en l’equipament.

Com explica el vicepresident de la Mancomunitat, i responsable polític del CAAD, Cisco de la Cruz, el projecte te dues fases que es faran seguides. En la primera es remodelaran els patis existents i es crearà una zona específica per a gats diferenciada de les gàbies dels gossos. La zona disposarà de 4 gateres de grans dimensions per als exemplars en adopció i de 3 gateres més reduïdes per a la gestió i estada temporal dels gats de carrer provinents de les colònies dels municipis adherits al servei. Tot plegat permetrà millorar les condicions d’estada dels animals i modernitzar les instal·lacions.
La segona fase se centraria en la millora dels espais per els treballadors i les zones d’atenció al públic. La previsió és que tot plegat es pogués licitar al setembre per acabar les obres a final d’any.
Com a resultat de les obres, es redistribuirà la ubicació d’algunes estances existents i s’augmentarà lleugerament la superfície construïda, tot i que no s’amplia la capacitat d’acollida del centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: