Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La L2 del bus urbà amplia el seu recorregut i donarà servei a la Girada i el Molí d’en Rovira

La L2 del bus urbà amplia el seu recorregut i donarà servei a la Girada i el Molí d’en Rovira

A partir del dilluns 31 de juliol es posarà en marxa l’ampliació de la L2 del bus urbà, la línia verda, que implicarà bàsicament que es doni servei als barris de la Girada i del Molí d’en Rovira.

Per aquests barris fins ara sols hi passava la línia L1, la línia vermella, i amb aquesta ampliació de la línia L2 els usuaris d’aquests barris podran anar fins al nou CAP Vilafranca Nord o a l’Hospital en uns 15 minuts o menys depenent de la parada. S’han previst 8 noves parades per la L2, com per exemple a l’estació de Bus/Camp del Cellerot, Av. Europa/El Parquet o Av. Barcelona/Míser Rufet.
Amb aquesta ampliació també s’arribarà als residents del sector nord del Molí d’en Rovira tocant a l’av. Barcelona i a l’antiga Cinzano.
L’ampliació de recorregut suposarà que els usuaris residents a la resta de barris de Vilafranca també estiguin millor comunicats a través de la línia L2 amb equipaments importants com l’Estació d’Autobusos, els Jutjats, la llar d’infants El Parquet, l’escola Dolors Piera, el nou Institut de la Girada o el Centre Sociosanitari Ricard Fortuny.
Amb la modificació del recorregut, la L2 ja no s’aturarà en 5 parades d’altres zones de la vila. Aquestes parades suprimides se supleixen per les parades noves que es troben situades a pocs metres a la rodona.
Els horaris de sortida de les Línies L1 i L2 seguiran sent el mateixos, si bé caldrà consultar els horaris de pas per les noves parades de la línia L2, que es trobaran distribuïts per diferents punts de la vila, amb afluència de població i d’usuaris del bus urbà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: