Dimecres, 7 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Èxit de participació en el Mannequin Challenge de l’Espirall

Èxit de participació en el Mannequin Challenge de l’Espirall

El video que s’ha enregistrat s’estrenarà el proper 20 de juliol en el marc dels actes de la Festa del Barri de l’Espirall.

Des del programa Treball als Barris finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Vilafranca i dins el projecte de dinamització comunitària Espirall, Fem Barri, s’ha dut a terme la gravació d’un Mannequin Challenge. Aquest és un fenomen viral que arrasa a tot el món i consisteix en gravar un vídeo amb tots els protagonistes immòbils, igual que els maniquins, com enmig d’una escena congelada.
Hi han participat un total de 582 persones que són membres de diferents entitats del barri, i la banda sonora ha anat a càrrec d’un grup format per veïns també de l’Espirall.
Amb aquest vídeo s’ha fet palès una vegada més l’esperit de participació ciutadana que es respira al barri de l’Espirall, que compta amb unes entitats molt vives i amb ganes de fer barri.
L’estrena del vídeo tindrà lloc el proper dijous 20 de juliol, a les 10 de la nit, abans de l’activitat de Cinema a la fresca i en el marc de la Festa del Barri 2017. També es podrà visualitzar a les xarxes socials i a mitjans de comunicació de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: