Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP denuncia multes per organitzar actes al carrer en suport dels refugiats

Concretament fan referència a una acció que es va fer el mes de març al carrer de la Parellada, i en què dos militants de l’esquerra independentista han estat multats per ocupar la via pública.

En el decurs de l’espai del Contrapunt d’aquesta setmana, el regidor de la CUP Marcel Martínez, ha denunciat que dos militants de l’esquerra independentista que feien una acció al carrer de la Parellada en favor dels refugiats i les persones migrades el passat mes de març.
Martínez ha explicat que era una simulació de venda al carrera amb el top manta, i que van ser requerits per dos agents de la Policia Local que els van identificar. La multa és per ocupació de la via pública, en funció de l’ordenança de civisme. Marcel Martínez insisteix que hi ha una clara voluntat de control del que passa al carrer per part del govern.
Des de la CUP consideren que l’actual equip de govern té una obsessió per controlar el que es pot fer al carrer i el que no.
Marcel Martínez ha remarcat que continuen considerant que l’ordenança de civisme actual a Vilafranca és una eina destinada a exercir un control sobre l’activitat ciutadana al carrer, que no pas a ordenar-la.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: