Divendres, 24 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Figarot és també espai cardioprotegit

Els Castellers de Vilafranca han estrenat aquesta setmana un desfibrilador a la seva seu social, a Cal Figarot. Una desena de membres de la colla s’han format per tal de poder usar l’aperell.

La colla vilafranquina a instal·lat un DEA a la terrassa de Cal Figarot per poder actuar ràpidament en el cas que es produeixi una emergència cardiovascular a la mateixa seu o en el seu entorn. Amb aquesta instal·lació, els Castellers de Vilafranca converteixen Cal Figarot en un espai cardioprotegit. Com recorda la vicepresidenta de l’àrea de salut i rendiment, Sílvia Sabaté, era un objectiu que tenien marcat quan van començar a treballar.
Per fer-ho, una desena de persones relacionades amb la colla i la seu social van haver de fer un curs de formació per saber fer funcionar l’aparell en qüestió. Sabaté remarcava que l’ideal seria que tothom el sabés fer servir.
Els Verds consideren que la instal·lació d’aquest desfibrilador és un pas necessari ja que Cal Figarot és un dels espais més visitats a Vilafranca i la comarca i, per tant, els Castellers de Vilafranca han assumit aquest pas com un gest de responsabilitat social. Els Castellers de Vilafranca han convertit Cal Figarot en espai cardioprotegit gràcies a la col·laboració de Serveis Mèdics Penedès.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Punts i gols. La prèvia
Prèvia del cap de setmana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: