Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

4 de 9 amb folre i agulla i 3 de 8 per sota en unes Santes excepcionals

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 4 de nou amb folre i agulla, la torre de nou amb folre i manilles i el 3 de vuit per sota a Les Santes.

En una diada espectacular, els Castellers de Vilafranca van demostrar aquest diumenge a Mataró, a la diada de Les Santes, que el treball als assaigs i a les actuacions prèvies dona els seus fruits. Els Verds van optar per obrir amb el 4 de nou amb folre i agulla, després de més de dos anys sense fer-lo. El castell va anar bé per baix però va presentar dificultats en la descarregada de l’estructura del quatre que es van salvar amb garanties suficients per descarregar-lo.

El segon castell triat va ser la torre de nou amb folre i manilles, un castell que, ja rodat aquesta temporada, van completar amb solvència. En la darrera ronda, després d’un intent, els Castellers de Vilafranca van optar pel 3 de vuit aixecat per sota, un castell que va deixar la plaça bocabadada.
Per rubricar la jornada, van optar pel pilar de set amb folre, que els va quedar en carregat.

Acabada la diada el cap de colla Toni Bach celebrava haver pogut amb el quatre de nou amb l’agulla.

Bach reafirmava també les intencions de la colla de cara a l’actuació d’aquest cap de setmana a Vilanova, on els Verds pensen atacar el seu primer tres de deu amb folre i manilles de la temporada.

La diada a de les Santes de Mataró va comptar també amb uns Capgrossos brillants, que van completar el tres de nou amb folre, la torre de nou amb folre i manilles i el cinc de nou amb folre. Tres construccions impecables que deixen clar el bon estat de forma de la colla.

Els Minyons de Terrassa, per la seva banda, van fer el tres i el quatre de nou amb folre i el cinc de vuit. Les dues colles van tancar l’actuació amb el pilar de sis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: