Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sebastià Portell presenta a l’Odissea el seu llibre “El dia que va morir David Bowie”

Sebastià Portell presenta a l’Odissea el seu llibre “El dia que va morir David Bowie”

L’escriptor de Ses Salines presentarà la seva nova novel·la a la llibreria l’Odissea el proper dijous 15 de juny, a les 8 del vespre.

Ho farà acompanyat de Jordi Ribas Boldú, que presentarà el llibre i conversarà amb l’autor, i l’editora de Labreu Ester Andorrà.
“El dia que va morir David Bowie” explica les passions i els viaranys que recorre un jove a Barcelona quan cerca el desig i el seu lloc al món. D’una escriptura potent i amb una original forma, Portell situa al lector dins la pròpia descoberta del protagonista, que el porta a un intens conflicte entre les seves decisions i la moral establerta.
Amb aquest llibre Portell va rebre el Premi al Millor Creador de l’any de la revista Time Out Barcelona i ha estat objecte de lectures molt positives. És la segona vegada que l’escriptor visita la llibreria, després de fer-ho amb la seva primera obra narrativa, “Maracaibo”, el 2014.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: