Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull es reuneix amb els veïns de la Girada

Els sorolls en algunes terrasses i l’excés de velocitat en la circulació de vehicles han centrat bona part de les queixes veïnals de la Girada en la reunió amb l’alcalde

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat de diversos regidors va visitar ahir el barri de la Girada, en la reunió que tanca la primera ronda d’enguany de les visites que es fan als barris vilafranquins.

Una quarantena de veïns es van aplegar al local de l’associació per tal de fer arribar a l’Alcalde els suggeriments, queixes i comentaris que afecten el barri, centrades en l’incivisme, les molèsties ocasionades per algunes terrasses, i els sorolls que comporten, manteniment de carrers, sobretot pel problema de les arrels que aixequen el paviment de la rambla de la Girada, i diversos temes relacionats amb la mobilitat del barri, centrats en la preocupació per l’alta velocitat en la circulació de vehicles en alguns trams. L’alcalde Pere Regull va destacar que la Girada té moltes coses modernes per ser el barri més nou de la vila, però alhora conviu amb la problemàtica comuna que afecta a la resta de barris vilafranquins, sobretot pel que fa a temes d’incivisme i de mobilitat.

Per aquest motiu, l’Alcalde va defensar “la necessitat de la col·laboració ciutadana en temes d’incivisme, ja sigui per poder aplicar les sancions per embrutar carrers com per alterar el descans dels veïns.”

Una de les problemàtiques que preocupen al barri és l’estat del paviment de la rambla de la Girada, ja que les arrels l’aixequen. Tant l’alcalde Pere Regull com el regidor de via pública, Josep M. Martí, van explicar que “el problema no és de fàcil solució. Són arbres plantats fa 20 anys, i s’està estudiant com poder millorar l’estat del paviment, sense fer malbé els arbres.”

Entre d’altres temes, també es va comentar la freqüència del bus urbà per enllaçar el barri amb el nou ambulatori, que els veïns consideren insuficient.

Finalment, dos temes relacionats amb grans obres que afecten el barri i que van ser motiu d’explicació per part de l’Alcalde van ser l’estat de la urbanització de la llosa, i de les seves fases.

Pel que fa a les recents actuacions en el barri, des de l’equip de govern es va destacar la nova àrea d’aparcament, ubicada a prop de l’estació de busos i trens, i del centre de la vila.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: