Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició fotogràfica “Síria, camí de l’exili” es pot veure a Vilafranca fins el 22 de juny

Aquesta exposició arriba a Vilafranca mitjançant el Servei de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament. L’exposició està instal·lada a la plaça del Penedès i es podrà veure fins el 22 de juny.

L’exposició està formada per 24 imatges realitzades pel fotoperiodista David González que va acompanyar diferents grups de persones refugiades al llarg de l’anomenada ruta dels Balcans, entre els mesos de gener, febrer i març del 2016.
La mostra pretén sensibilitzar sobre el drama d’una crisi humanitària desencadenada per diferents conflictes bèl·lics, la guerra civil siriana principalment, i agreujada per la passivitat de la majoria dels governs europeus, que no han estat capaços ni han tingut la voluntat d’alleujar el sofriment de milions de persones que s’han vist forçades a marxar de casa seva, com explicava la regidora de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca, Montse Arroyo.
A través de les diferents imatges, i els textos que les acompanyen, es vol mostrar el periple que han de seguir i les esperances que tenen moltes d’aquestes persones que es veuen forçades a marxar de casa seva.
Aquesta mostra, que es pot veure a la Plaça del Penedès fins el proper dia 22 de juny, ha estat produïda íntegrament per el departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona i organitzada juntament amb el Comitè Català de l’ACNUR.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: