Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Jovestiu 2017 ofereix 23 activitats per a nois i noies a partir de 12 anys

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, ha presentat la onzena edició del Jovestiu que entre el 3 i el 28 de juliol ofereix 500 places per participar en alguna de les 23 activitats programades,

Medialdea destacava que enguany s’ha repartit les activitats en dos grups d’edat. D’una banda per a noies i nois de 12 a 17 anys, i de l’altre per a joves a partir de 16 anys. Precisament l’ampliació de l’edat a partir dels 12 és una de les principals novetats d’aquesta onzena edició.
La intenció és aconseguir que les activitats arribin al màxim de joves, i per aquest motiu entre les 23 propostes n’hi ha 4 de gratuïtes i la resta tenen preus que van dels 5 als 25 euros. El regidor ha apuntat també que la voluntat és que siguin propostes d’oci actiu i participatiu; i que joves que en edicions anteriors hi han participat ara puguin oferir tallers.
Per aquest motiu, en la presentació acompanyaven Medialdea tres dels joves que impartiran algun taller.
Les pre-inscripcions per participar al Jovestiu es poden fer fins el 16 de juny a través del formulari que es pot trobar a la web joventut.vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: