Divendres, 22 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La dotzena Mostra de Cervesa Artesana de Mediona ha tornat a ser un èxit

Més de 8.000 persones van passar aquest dissabte per Mediona per participar a la dotzena Mostra de Cervesa Artesana.

Més de 8.000 persones van passar aquest dissabte per Mediona per participar a la dotzena Mostra de Cervesa Artesana. Uns setanta cervesers de tot l’estat i quatre d’altres països europeus es van trobar a Mediona per portar-hi els seus millors productes i presentar-ne de nous. Dels 4.000 gots disponibles, només en van sobrar 24, i les parades de menjar van esgotar pràcticament totes les existències.

La Mostra de Cervesa Artesana de Mediona arribava a la seva dotzena edició plenament consolidada i havent-se convertit en els darrers anys en una cita de referència per als amants de la cervesa.

La consellera de la presidència de la Generalitat de Catalunya Neus Munté va ser l’encarregada d’inaugurar la mostra el dissabte al matí després de signar al llibre d’honor del municipi. Munté constatava la vitalitat de l’esdeveniment i el seu gran potencial.

Entre els cervesers participants hi havia els barcelonins Hazte un litro, de Nou Barris, que venien per tercer any consecutiu i destacaven el bon ambient de la mostra.

També entre el públic, la mostra ha aconseguit una gran fidelització. És el cas de la Valerie i la seva família, que no es perden la cita des de fa 5 anys.

La mostra estrenava canvi d’ubicació a la zona esportiva amb la finalitat de centralitzar l’activitat que, amb el creixement experimentat els darrers anys, s’havia acabat dispersant per diversos carrers del poble. Durant el dia hi va haver actuacions musicals i activitats complementàries.

Programació

Ràdio Vilafranca

14:00
Notícies en xarxa
Informació general
14:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler
15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

14:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
14:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: