Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP presenta del programa de suport als comerços de les comarques de Barcelona “Comerç 21”

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una sessió informativa.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una sessió informativa sobre aquest programa pilot promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEComerç, que té com a objectiu millorar el comerç de les comarques de Barcelona.

A través d’aquest programa es defineixen i implementen noves estratègies per donar a cada negoci, de forma individual, l’impuls que necessita. En concret, s’identifiquen els seus punts de millora, es defineix un full de ruta personalitzat amb objectius i accions concretes a desenvolupar i s’ofereix assessorament expert per posar en marxa les actuacions acordades com a prioritàries.

L’assessorament expert estarà orientat a les àrees fonamentals dels comerços i serveis, com ara redefinició del model de negoci, comercialització i màrqueting, digitalització, equip humà, professionalització o gestió.

Podran participar en aquest programa un màxim de 50 empreses, preferentment microempreses, que estiguin localitzades en la trama urbana dels municipis de les comarques de Barcelona i que tinguin capacitat i voluntat de millorar i créixer.

La sessió informativa sobre el programa Comerç 21 es farà a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el dimarts 11 de juliol, a dos quarts de dues del migdia. Les empreses interessades a assistir a la sessió s’han d’inscriure prèviament telefonant, en horari de matí, a l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: