Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bon ambient a la festa del Poble Nou

Les festes de barri de Vilafranca s’han iniciat aquest cap de setmana amb la Poble Nou amb moltes activitats i participació dels veïns.

Com és costum el barri del Poble Nou ha estat el primer en celebrar la seva festa a Vilafranca i ho ha fet aquest passat cap de setmana amb un nombre destacat d’activitats que s’han concentrat en gairebé la seva totalitat al Parc Tívoli. El temps ha acompanyat d’allò més i ha facilitat que la gent del barri i del conjunt de la Vila hi participés amb força confluència de públic en tots els seus actes.

D’aquesta manera des de l’associació de veïns en fan una valoració final molt satisfactòria.

La festa ha tingut actes per un públic infantil, d’altres adreçats a la gent gran i també moltes activitats per a tots els públics. Començaven divendres a la tarda amb música i ball, amb una masterclass de “Zumba” oberta a tots els públics i dirigida per la monitora Patrícia Jaen. Un dels plats forts de la nit era el pregó a càrrec del periodista Antoni Ribas.

Durant tot el cap de setmana hi ha hagut nombroses activitats. Per exemple el dissabte a la tarda al mateix Parc Tívoli hi havia activitats dirigides a infants i joves organitzades pel Moviment Infantil de Vilafranca, un esplai que té la seva seu al barri.

Una estona més tard era el torn de la gent gran del Casal d’Avis del Tívoli, acompanyats per les Gimnastes de l’Associació de Veïns del barri del Poble Nou, amb un espectacle dirigit per la professora Meri Fernández.

La Meri ens explicava que l’activitat física relacionada amb el ball és molt positiva per a la gent gran.

El dissabte al vespre hi havia també un concert ben especial. El protagonitzava l’Orquestra Escola Vilafranca, sota la direcció de Flàvia Lladó.

I diumenge era l’últim dia d’activitats. De bon matí amb el que ja és tot un clàssic a la festa del barri del Poble Nou, l’exhibició de bitlles catalanes.

Al migdia no hi podien faltar tampoc les sardanes, a càrrec de la Cobla Catània de Vilafranca i la festa acabava diumenge a la tarda amb les tradicionals havaneres i el rom cremat. Unes havaneres de la mà d’un grup de Vilafranca, els Xató. L’any passat no van ser a temps de presentar al Poble Nou una nova havanera, perquè la van estrenar a l’agost. Es tracta de l’havanera amb el títol “Quan t’enamores” composada per Jordi Gonzàlez, que va guanyar el premi del jurat i el del públic en el 8è Concurs de Composició d’Havaneres de Catalunya. Ell mateix la presentava aquest diumenge al Parc Tívoli.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: