Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Apareixen peixos morts al riu Anoia a l’alçada de Sant Sadurní

L’Agència Catalana de l´Aigua ha informat aquest migdia de l´aparició de diversos exemplars de peixos morts al riu Anoia al seu pas per Sant Sadurní.

En aquests moments encara es desconeixen les causes de la mort dels animals, si es tracta d´algun abocament industrial o alguna imprudència d´algun ciutadà, tot i que s’aposta més per un vessament molt puntual que s’hauria produït molt a prop d´on s´han trobat aquests peixos morts.
Des de l’àrea de Medi Ambient de l´Ajuntament de Sant Sadurní s’està treballant aquesta tarda, juntament amb responsables de l’ACA i Agents Rurals per retirar els peixos de la zona afectada, un punt amb poc cabal i que ha facilitat la concentració dels animals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: