Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setena edició de la Cursa d’Orientació Lluís Barrera ha estat tot un èxit

Aquest diumenge a la Plaça Milà i Fontanals, davant de cal Noi-Noi, va tenir lloc la sortida i arribada de la 7a Cursa d’Orientació Lluís Barrera.

La cursa va comptar amb un gran nombre de participants, en total s’hi van inscriure 282 corredors, sent un nombre molt elevat per aquest tipus de curses. Cal destacar la gran quantitat de famílies que no van deixar passar l’oportunitat de poder córrer la modalitat de cursa infantil/familiar pels carrers de la vila, i on els més petits van poder gaudir amb els seus pares tot intentant buscar les fites marcades en el mapa.

La cursa l’organitzen els Xicots de Vilafranca conjuntament amb l’Esportiu Penedès. El primer any es va crear en record al desaparegut Lluís Barrera i a mesura que han passat els anys s’ha anat fent gran.

En la categoria d’adults la inscripció de 120 atletes ha superat la xifra de l’any passat, amb la valoració positiva per part dels organitzadors.

També destacar la duresa de la cursa llarga d’enguany pels voltants de Vilafranca.

La curs llarga la va guanyar en categoria masculina Jaume Palau, seguit dels equips Club Atletisme Vilafranca i Escola Esportiva CERR i en categoria femenina Anna Guilera seguida dels equips Compass 0 i Club del Circ Escola. Pel que fa als equips mixtes, la primera posició va ser per l’equip No tinc ganes de córrer seguit dels equips Els bitxo-boles i CEP Mixte.

Pel que fa a la cursa infantil/familiar, els cinc equips guanyadors en ordre d’arribada van ser pels equips: Els dos girats, Les Grotesques, Triceraptors, Roger&Jana, Els esportistes.

Esportiu Penedès i Xicots de Vilafranca agraeixen la col·laboració i participació de tothom, les aportacions de tots les Patrocinadors i Col·laboradors sense els quals no hagués estat possible portar-la a terme, i s’emplacen a celebrar una nova edició a finals de maig de l’any que ve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: