Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Manteniment de carrers i civisme centren la reunió de Regull amb els veïns de Sant Julià

Aquest dilluns al vespre l’alcalde, Pere Regull, acompanyat per membres de l’equip de govern i tècnics municipals, ha mantingut una de les reunions periòdiques que realitza amb els veïns.

En aquesta ocasió ha estat al barri de Sant Julià, amb una sala d’actes plena. Abans d’iniciar la reunió el secretari de l’associació de veïns del barri, Josep Anton Esteban, assenyalava amb satisfacció les actuacions que ha realitzat l’ajuntament en les darreres setmanes amb l’asfaltat d’alguns carrers i obres de millora i manteniment, en especial al carrer Moret. També avançava una nova reivindicació que és la de convertir en carrer de plataforma única al carrer de Sant Julià.

Per la seva banda l’alcalde també assenyalava les obres recents d’asfaltat i manteniment de carrers, i remarcava l’esforç que ha suposat la millora de les voreres del carrer Moret.

La reunió va començar amb la benvinguda ela veïns per part del president de l’associació, Jaume Girona, tot seguit l’alcalde va fer una introducció inicial convidant a la intervenció dels veïns i desprès va ser el torn de les preguntes. Alguns en relació a la direcció de carrers del barri i d’altres sobre aspectes de neteja, defecacions de gossos o civisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: