Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’AVV de Les Clotes lliura els premis del concurs de poesia

Rosa Marín, Armand Beneyto, Ángel Manuel Castillo i Miquel Luís Rubio guanyen els premis principals del 25è concurs de poesia de primavera.

L’Associació de Veïns de Les Clotes va lliurar aquest dissabte els premis de la 25a edició del concurs de poesia de primavera Antoni Massanell en llengua catalana i Luís Chamizo en castellana.

Al concurs literari podien participar-hi tots els poetes interessats amb un sol treball de tema lliure. Les obres havien de ser inèdites, amb una extensió de 30 a 60 versos.

El jurat del 25è concurs de poesia de primavera estava integrat per Isabel del Pilar Valero, Francisco Solé i Josep Maria Rovira, van decidir atorgar el Premi Local Luis Chamizo a Rosa Marín Parés, de Vilafranca, pel poema ‘Abuelo’. El guanyador del Premi Local Antoni Massanell va ser Armand Beneyto, de Vilafranca, per ‘La mar que jo somio’.

En la categoria estatal, el guanyador del Premi Luis Chamizo va ser Ángel Manuel Castillo, de Madrid, per ‘Brotarán candeles de la encina’,. El segon classificat va ser José Richart, d’Almansa, pel poema ‘Sendas de amor’. Finalment, pel que fa a la categoria estatal del Premi Antoni Massanell, el guanyador va ser Miquel Luis Rubio, de Benidorm, amb el poema ‘Abelles i abellots’. El segon classificat va ser Salvador Obiols, de Viladecans, amb el poema ‘Les quatre estacions’.

Es de l’organització, el president de l’AVV de Les Clotes Patro Recober explicava que en aquesta edició s’hi ha presentat 76 poemes, 50 en castellà i 26 en català; una participació una mica més baixa que l’any passat. Pel que fa a la qualitat, Recober destaca que és bona.

Els primers premis del concurs estaven dotats amb 300 euros, els segons amb 200 i els guardons locals amb 100 euros i un trofeu atorgat per la família García – Cañamero.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: