Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alumnat del programa Joves per l’Ocupació inicia pràctiques en empreses

L’alumnat dels cursos Serveis auxiliars de perruqueria i estètica i Tasques bàsiques de restaurant i bar, fan les pràctiques no laborals en empreses durant aquestes setmanes.

Ambdós cursos s’emmarquen en el Programa Joves per l’Ocupació, adreçat a joves en situació l’atur d’entre 16 i 24 anys, que té per objectiu millorar l’ocupabilitat del jovent i fomentar el seu retorn al sistema educatiu.

Els alumnes van iniciar la formació el passat 6 de febrer i l’acabaran el proper 21 de juny. Paral·lelament a la formació, dos dies a la setmana realitzaran pràctiques en empreses dels sectors de la hostaleria i la imatge personal de la vila i de la comarca. D’aquesta manera, els i les joves poden veure in situ les tasques que es realitzen en l’àmbit professional per al qual s’estan formant, conèixer les aptituds requerides per cada lloc de treball, i vivenciar com es realitza l’adaptació a l’empresa. Alhora es treballen i reforcen hàbits i habilitats socials i es continua el procés de professionalització iniciat amb la formació.

Per fer-ho possible, 13 empreses del sector de la imatge personal i 9 empreses del sector hostaler col·laboren amb el programa acollint un o més alumnes a la seva empresa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: