Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ADF La Carrerada ha escollit el seu logotip a través dels vots recollits a les Fires de Maig

Aquest dissabte a l’Espai DEMO de les Fires de Maig, situat a la sala d’actes de la Fassina es va fer la presentació del procés que s’ha seguit per escollir el nou logotip de l’ADF La Carrerada.

En concret es presentaven les tres propostes finalistes i s’iniciava la votació que es va mantenir al llarg de les fires.

L’acte comptava amb la presència del regidor de Medi Ambient i president de l’ADF La Carrerada, Josep M. Martí, i la regidora d’Ensenyament, Xell Montserrat, que hi assistien per conèixer de primera mà el procés que s’ha seguit per escollir el nou logo de l’ADF.

Des de l’Escola Municipal d’Art Arsenal, han ajudat a l’ADF a fer el disseny del logo. Hi han participat els estudiants de 2on curs de gràfica impresa i van quedar 3 finalistes.

El director de l’Arsenal, Albert Abella, explica que molts dels treballs que fan els alumnes són pràctiques reals i ens posava algun exemple proper.

Els tres logos finalistes per la nova imatge de l’ADF, realitzats pels alumnes de Grau Superior de Gràfica Impresa, Marcel Puerta, Sara Saenz i Nil Olier, es van presentar públicament.

Dos d’ells els va explicar la professora Sheila González, mentre que el logo número 2 el va presentar la seva pròpia autora. Va dir que s’inspirava en la lluita que s’estableix entre la flama i la fulla en un incendi.

Per fer més participatiu el projecte, des de l’ADF es va obrir la tria del logo guanyador a la ciutadania, col·locant a l’estand de l’ADF a les Fires de Maig una urna durant el dissabte i diumenge per tal que la gent pogués votar.

El logotip guanyador finalment ha estat el de la Sara Saenz.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: