Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JERC denuncia haver estat multada de manera no justificada per penjar uns cartells

Els fets van tenir lloc durant la passada rua de Carnaval de Vilafranca, i des de la JERC consideren que no entorpien el pas i que tampoc incomplien l’ordenança de civisme.

Les Joventuts d’ERC estan duent a terme la campanya “Vilafranca estima com vol”, i en aquest sentit el passat 3 de març coincidint amb la rua de carnaval van penjar uns cartells a la Rambla de Sant Francesc. De resultes d’aquesta acció, es va obrir un expedient sancionador de la policia local on se’ls informa que es va procedir a despenjar els cartells perquè impedien el pas de la rua i se’ls imposa una multa de 150 euros d’acord amb l’ordenança de civisme.
Aquesta setmana, responsables de la JERC a Vilafranca han explicat que consideren que la multa és totalment injustificada, ja que no impedien el pas de la rua en estar en un lateral, i que no incomplien l’ordenança de civisme, com remarca Marçal Nieto-Sandoval.
Han anunciat que recorrerà la multa, i pensen que no l’han de pagar.
Continuen amb la seva campanya “Vilafranca estima com vol”, i han fet una acció reivindicativa en una discoteca de la mateixa Rambla de Sant Francesc, en que van precintar la porta amb cartells i pancartes denunciant-la com a masclista i patriarcal pel fet de fer pagar entrada als homes i donar entrada lliure a les dones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: