Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Claudina Marcè rep la distinció “Gent Gran amb mèrit” d’Olèrdola

Claudina Marcè rep la distinció “Gent Gran amb mèrit” d’Olèrdola

El lliurament tenia lloc dissabte, en la 2a edició de la Trobada de la Gent Gran d’Olèrdola, que es va fer a la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta.

La proposta de distingir a Claudina Marcè va ser consensuada pels tres casals d’avis del municipi i reconeix la trajectòria d’una persona vital que als seus 96 anys cada tarda va al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta i fins l’any passat també participava en les sessions de gimnàstica de manteniment per a gent gran.
Durant la Trobada de la gent gran també van ser homenatjades per les seves Noces d’Or les parelles formades per Joan Raventós i Fina Lorenzo; Joan Anton Colet i M.Rosa Masana; ambdues de Sant Pere Molanta; i per Jaume Rovira i Conxita Soler, de Viladellops.
En el seu parlament, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha reiterat el compromís de l’Ajuntament d’estar al costat de la gent gran. La Trobada ha reunit a un centenar de persones i ha comptat amb l’actuació del grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel, que ha representat “Maror o les regles del gènere”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: