Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana comença la programació dedicada al món casteller de RTV Vilafranca

Aquest diumenge comença la temporada amb el “Va de castells” per Ràdio Vilafranca.

El Va de castells és un programa especialitzat en informació castellera que condueix el cronista Pep Ribes, junt amb el periodista casteller Josep Torreño. És la versió radiofònica del Va de castells, un programa de televisió especialitzat que porta vint-i-un anys seguits en antena i gairebé sis-cents capítols dedicats a divulgar la història, les colles, la tècnica i les novetats del món casteller. L’espai de ràdio comença les seves emissions aquest diumenge i el podreu escoltar els diumenges a les nou de la nit, amb repetició els dilluns, a les deu de la nit.

D’altra banda aquest proper dilluns, 8 de maig, també comença la “Tertúlia d’actualitat” sobre castells, a dos quarts de dues del migdia, per Penedès TV, i a dos quarts de tres per Ràdio Vilafranca. Aquest mateix dilluns també comença a Penedès TV el programa “Diades castelleres” a dos quarts de tres de la tarda, amb reposicions cada 4 h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: