Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots organitzen una cursa per els diferents llocs on han assajat aquests 35 anys

Dins dels actes que la colla està organitzant amb motiu dels seus 35 anys, han organitzat una cursa de 5 quilòmetres pels carrers de Vilafranca.

De fet, com explica Gemma Saumell, membre de la comissió dels 35 anys dels Xicots, vol ser un recorregut per els diferents espais on la colla ha assajat al llarg de tots aquests anys. Finalment s’ha fet un recorregut de poc més de 2 quilòmetres al qual es donaran dues voltes.
La primera idea era també que la cursa s’hagués de fer amb espardenyes de 7 vetes, d’aquí el nom d’espardenyada, però finalment es pot fer també amb calçat esportiu. El que sí demanen des de l’organització és que es participi amb elements que tinguin a veure amb el món casteller. Ja sigui la samarreta de la colla a la que es pertany o amb la que es simpatitza, o qualsevol altre cosa com podrien ser mocadors o faixes castelleres.
La cursa es disputarà el dia 30 d’abril, i la sortida es donarà a les 12 del migdia de davant del local social dels Xicots, Cal Noi Noi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: