Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Veïns de la Barceloneta reclamen mesures per controlar l’excés de velocitat a alguns carrers

Aquest dilluns al vespre l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat per diversos membres del govern i tècnics municipals va fer una de les reunions habituals amb els veïns dels diferents barris

En aquesta ocasió era amb els veïns de la Barceloneta-Sant Magí. Pere Regull, va exposar alguna de les prioritats previstes pel barri en l’acció de govern i també va afrontar crítiques i reivindicacions veïnals. Abans de la reunió avançava que la Barceloneta és un barri amb dues parts molt diferenciades i amb problemàtiques diferents. Amb necessitats en la conservació dels carrers.

Entre d’altres cal també treballar en l’adaptació com a carrer de l’Avinguda de la Pelegrina.

La reunió es convoca de forma oberta a tot el veïnat. Des de l’associació de veïns el seu president, Diego Teruel, ens explica que l’entitat hi assisteix per escoltar al veïnat i fer-se seves també les reivindicacions.

En el transcurs de la reunió alguns veïns van poder traslladar directament a l’alcalde les seves preocupacions. Per exemple sobre l’estat de conservació d’algunes places, o també i especialment sobre la circulació de cotxes per alguns carrers a molta velocitat ja que suposa un perill pels vianants. També van parlar de la falta de contenidors, i van reclamar que s’arregli la plaça Torras i Bages.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: