Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Subvencions per a entitats i agrupacions de comerç i per a empreses d’artesania i moda

Les sol·licituds per aquestes subvencions, que atorga el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, es poden tramitar a través del Consell Comarcal abans del 8 de maig.

El Servei de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal ajuda a tramitar les subvencions que ha convocat el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya per a empreses associades o agrupades, empreses d’oficis artesans i per a dissenyadors i empreses de moda.
Enguany s’han convocat 3 línies d’ajut. La primera, adreçada a les entitats territorials que representen empreses i a les empreses agrupades, per a les inversions en projectes de transformació digital, i també per a inversions en projectes de foment de la internacionalització, com assessorament extern per part d’empreses especialitzades.
La segona línia d’ajut està adreçada a les empreses que desenvolupen activitats del repertori de famílies d’oficis artesans, excloses les empreses d’artesania alimentària que tenen les seves pròpies línies d’ajut; per participar en fires professionals d’àmbit nacional, estatal i internacional.
La tercera línia d’ajut és per a dissenyadors i empreses de moda, per facilitar la seva participació en showrooms comercials internacionals temporals.
El termini per sol·licitar aquestes subvencions finalitza el 8 de maig de 2017. El Consell Comarcal és punt d’assessorament de la xarxa “Catalunya Emprèn” de Generalitat, per la qual cosa ajuda les persones emprenedores i les empreses de l’Alt Penedès a tramitar les subvencions que convoca anualment el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. També duu a terme accions en col·laboració amb el Servei de Comerç de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: