Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’ha constituit la Junta Directiva de la FEGP, presidida per Martí Sistané

S’ha constituit la Junta Directiva de la FEGP, presidida per Martí Sistané

La Federació, que neix de la suma d’esforços de la Associació d’Empresaris del Penedès Garraf i la Unió Empresarial del Penedès, aplega bona part del teixit empresarial del Penedès-Garraf.

Aquest dilluns, al Winery Convention Center de Masia Vallformosa, a Vilobí, s’ha constituït la Junta Directiva de la nova Federació Empresarial del Gran Penedès. L’equip directiu aplega els membres que formaven part dels òrgans directius de l’ADEPG i la UEP, després d’iniciat el procés d’integració de totes dues entitats. Així, la Junta Directiva de la FEGP la composen un total de 55 directius d’empreses associades, representatius del dinamisme econòmic de les tres comarques del Penedès i el Garraf.
Com ja s’havia anunciat, Martí Sistané és el president de la Federació, mentre que Santi Carda és el president adjunt. Hi ha un total de 7 vicepresidències, ocupades per Anna Cols, Queta Domènech, Francesc Güell, Conxi Martínez, Xavier Montoliu, Bernat Morales i Ramon Novell. El secretari de Junta Directiva és Andreu Batlle. La secretaria general de la Federació Empresarial del Gran Penedès recau sobre Isidre Also.
Ara preparen la sessió constitutiva de l’Assemblea General de Socis, que aprovarà els estatuts, el reglament de règim intern i el pressupost fins a final d’exercici. L’Assemblea es convocarà per dilluns 12 de juny, a les 7 de la tarda, a l’Enològica, a Vilafranca.
El logotip de la FEGP no es presentarà fins al 22 de juny, en el decurs de La Nit de l’Empresa, que tindrà lloc a la Finca Mas Solers i que comptarà amb l’assistència del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: