Dimarts, 16 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala de Plens del Consell Comarcal va acollir un homenatge a Francesc Vila

La seva família i amics van organitzar aquest diumenge una festa d’homenatge al músic i president fundador del Jazz Club Vilafranca.

L’emotiu esdeveniment va transcórrer amb parlaments de la seva filla i del seu fill, seguint el seu exprés desig, i actuacions de diferents amics i músics, alguns amb els quals havia compartit escenari. Van formar duos, trios, quartets o quintets. Van participar en aquesta singular sessió musical els pianistes Ignasi Terraza, Marco Mezquida i Carles Munts. El trompetista Josep Maria Farràs, els bateries Aldo Cabiglia i Adrià Font, Xavi Carbó al contrabaix i al saxo tenor, Joan Albert Casavella.

L’acte va estar amenitzat i presentat per el director artístic Festival de Jazz de Terrassa, Valentí Grau, explicant anècdotes de la vida d’en Francesc; mentre es projectava una presentació de fotografies.

Els assistents, cap a un centenar, van poder gaudir d’una trobada insòlita d’aquests músics excepcionals, i d’un piscolabis preparat per familiars i amics. També es va comptar amb l’assistència del Regidor de Cultura i Conseller del Consell Comarcal, Raimon Gusi.

Com a cloenda, en Valentí Grau va animar als vilafranquins a honorar la memòria de Francesc Vila continuant amb el seu llegat, organitzant concerts i a seguir gaudint de la música jazz.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: