Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Petit de Cal Eril presenta divendres a Cal Bolet el seu darrer disc

El Petit de Cal Eril presenta divendres a Cal Bolet el seu darrer disc

El quintet encapçalat per Joan Pons presentarà el seu darrer treball, “La Força”, aclamat per molts mitjans entre els millors que s’han publicat a casa nostra l’any 2016.

Aquest divendres 21 d’abril a 2/4 de 9 del vespre continua la temporada de música a Cal Bolet amb “El Petit de Cal Eril” que presenta el seu darrer treball ”La força”.
El Petit de Cal Eril és un músic de Guissona que des de fa un temps emociona i sorprèn a parts iguals. Ho va aconseguir ja al 2008 amb la maqueta “Per què es grillen les patates?”, més tard reeditada en vinil. Al 2009 va presentar el seu primer disc, “I les sargantanes al sol” , i va continuar al 2010 amb el misticisme de “Vol i dol”. Després va reinventar-se amb “La figura del buit”.
I ara afegeix noves joies amb el disc “La força”, que pren impuls sobre aquests antecedents per saltar cap a mons ignots que volen ser descoberts.
A Vilafranca sentirem un concert sense barreres, sense escenari, amb un equip de so pensat perquè tant qui escolta com qui toca sentin la mateixa música, el mateix so. Un sistema per viure La Força amb la màxima proximitat i emoció.
Per saber-ne més, després del concert hi haurà tertúlia amb el grup i copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: