Divendres, 24 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos de Sant Sadurní recuperen a l’AP7 una furgoneta carregada d’embotits robats

Els fets van succeir el dimarts 28 de març, aproximadament a les 5 de la matinada.

La sala de comandament va informar a les patrulles de la demarcació de l’Alt Penedès que, una furgoneta amb plaques de matrícula franceses i denunciada com a sostreta, circulava per la AP-7, direcció Barcelona.

Els agents van vigilar el traçat de l’AP-7 al seu pas per Sant Sadurní i minuts després van veure l’esmentada furgoneta circulant per aquella via, sentit nord.

La patrulla dels mossos va seguir el vehicle amb la intenció d’aturar-lo en una zona segura de l’autopista, però el conductor de la furgoneta, quan va advertir la presència policial, va frenar el vehicle en sec al bell mig del carril de l’autopista i els dos ocupants del vehicle van abandonar-lo allà mateix i van fugir corrents, travessant el vial, amb el risc que suposa per a la seva pròpia integritat física així com per a la resta d’usuaris de la via.

En aquells moments els mossos van prioritzar el fet de treure immediatament el vehicle de la calçada, per a evitar un accident derivat de la temerària acció dels presumptes lladres, que van aprofitar la situació per a fugir del lloc camp a travessa.  A l’interior de la furgoneta els agents van trobar un conjunt d’embotits ibèrics valorats en més de 1000 euros, que acabaven de sostreure d’un camió estacionat en un àrea de servei de l’autopista AP7 i que, poc després, van poder ser retornats al seu propietari.

 

 

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

18:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M. Soler
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: