Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mariona Ríos farà l’estampa de Sant Fèlix

Mariona Ríos farà l’estampa de Sant Fèlix

Mariona Ríos és l’artista escollida pels Administradors de la Festa Major 2017 per fer l’estampa de Sant Fèlix, que es repartirà junt amb el programa de la Festa.

Ríos, nascuda a Vilafranca l’any 1991, va cursar batxillerat artístic a l’IES Milà i Fontanals i la carrera de Belles Arts. A l’últim curs, va anar-se’n d’Erasmus a Portugal, on va adoptar l’aquarel·la com a tècnica preferida. Ha residit a Sudamèrica i a Irlanda, on ha anat experimentat en diverses tècniques artístiques.

Des del mes d’octubre passat, viu a Granada, on actualment cursa un màster en arts i educació i on també va aprendre la tècnica de la serigrafia que li serveix per continuar amb l’estampació. Actualment, combina els estudis amb la realització dels encàrrecs d’estampació sobretot de dessuadores, samarretes i bosses amb els seus particulars estampats del cor-mandala.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: