Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El llibre ‘Emmanillats. Res no ha acabat’ es presenta a Cal Figarot aquest dijous

El llibre ‘Emmanillats. Res no ha acabat’ es presenta a Cal Figarot aquest dijous

‘Emmanillats. Res no ha acabat’, és una novel·la negra escrita per Jordi López Daltell, que té com a rerefons principal el món casteller. La presentació serà a la Sala Polivalent de Cal Figarot.

El llibre explica un crim a la Tarraco Arena Plaça, hores abans de l’inici del Concurs de Castells de Tarragona. La novel·la narra la història de dues famílies enfrontades al llarg del segle XX. L’acció se situa en el primer diumenge d’octubre del 2012, coincidint amb el Concurs. Un policia serà l’encarregat d’investigar i descobrir la mort sense pistes i amb l’única ajuda de la seva parella. A més, la investigació es porta a terme durant el dia del Concurs, en plena ebullició de colles castelleres a la TAP.
La presentació es farà dijous a les 8 del vespre a la sala polivalent del local dels Castellers de Vilafranca.
Com ja van fer l’any passat amb la presentació del llibre ‘Ignasi’, els Castellers de Vilafranca volen potenciar una festa tradicional catalana com és la de Sant Jordi, donant suport a la cultura i literatura del país i amb presentacions de llibres com el d’ “Emmanillats” a la seva seu social.
Per aquest motiu, els Castellers de Vilafranca posaran una parada a la Rambla de Sant Francesc durant el Dia de Sant Jordi per poder vendre roses i productes de merchandising de la colla a tots aquells que s’hi acostin. En aquesta parada es podran comprar, entre d’altres, els dos volums de la història de la colla vilafranquina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: