Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Francesc Bargalló entrenarà la propera temporada al Vilafranca d’hoquei

Francesc Bargalló entrenarà la propera temporada al Vilafranca d’hoquei

Bargalló substituirà a Josep Lluis Delriu, que per motius personals ha renunciar a renocar per un any més

La setmana passada, el tècnic del Cafès Novell Vilafranca Josep Lluis Delriu, va comunicar oficialment que no continuaria la propera temporada. Francesc Bargalló és l’escollit, la junta dels vilafranquins, aposta per un home amb una llarga trajectòria dins el món de l’hoquei patins per guiar un equips que no se sap si jugarà a l’OK Lliga o primera nacional. Bargalló ha estat vinculat tota la vida a l’hoquei, a més del títol d’entrenador nacional, és llicenciat en Educació Física i Màster Oficial en direcció esportiva per l’INEFC . Nascut a Sant Sadurní fa 41 anys, començarà una nova etapa dins el món de l’hoquei patins,  com a entrenador. Jugador internacional amb Espanya i Catalunya, va debutar a la màxima categoria de l’hoquei, ara fa 23 anys, ha jugat al Noia Freixenet, Liceo, Voltregà, Blanes, Vilanova i actualment l’Igualada. A partir del 30 de juny, Bargalló serà l’encarregat de comandar el Cafès Novell Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: